IPA WhitePaper
& HR-Dagen

Ladda ner de olika IPA-WhitePapers och titta på videon

IPA WhitePapers

HR-Dagen

Whitepaper IPA Rekrytering

Rekrytering

WhitePaper

Det är lätt att anställa – det är svårt att rekrytera
Vi erbjuder inte bara vägledning – vi ger er en strategisk partner i rekryteringsarbetet. Detta whitepaper går bortom ytliga lösningar och fördjupar sig i viktiga delar som att fastställa interna förväntningar, noggrant hantera rekryteringen, genomföra djupgående strategiska intervjuer och integrera nya medarbetare i teamet och företagskulturen.

Ladda ner IPA:s WhitePaper om rekrytering

Ladda ner IPA RealityTjek

IPA Reality Check

WhitePaper

HR RealityCheck är din metod för att få en statusrapport på ditt HR-arbete. Resultatet är en bild av organisationen här & nu, samt de önskade målen. Du kan göra detta själv, eller så kan IPA Nordic hjälpa dig att hålla fokus och tillhandahålla innehåll.

IPA WhitePaper guidar dig genom 9 HR-steg.

Innehåller en 30-minuters video som går igenom de olika områdena.

Ladda ner IPA Reality Check

Intelligenta utvecklingssamtal

Intelligenta Utvecklingssamtal

WhitePaper

Ingen människa är den andra lik – därför ska inte heller utvecklingssamtal vara det!
Välkommen till IPA Nordics universum för att genomföra din organisations utvecklingssamtal. Konceptet har utvecklats som ett digitalt stöd och facilitering av Intelligenta utvecklingssamtal.

Utvecklingssamtal är först och främst en dialog mellan chef och medarbetare, och samtalet bör därför domineras av uppskattande frågor och fokus på uppgifter som har utförts framgångsrikt. Intelligenta utvecklingssamtal fokuserar på det som fungerar. Utvecklingssamtal bör också ses mot bakgrund av företagets strategi och mål, och de chefer som genomför utvecklingssamtal bör därför införliva dessa strategiska mål i utvecklingssamtal.

Ladda ner IPA WhitePaper Intelligenta utvecklingssamtal

HR Dagen 2023

HR-Dagen

Trivsel & Stress

Vi hade några fantastiska dagar både fysiskt och online, där vi fick uppleva ett brett fokus på stress och välbefinnande – från psykologiska och ekonomiska perspektiv till att dela med oss av praktiska erfarenheter.

Det här var dagar då vi lärde oss tillsammans.

IPA Pulsmätningar

WhitePaper

Få ovärderliga insikter om medarbetarnas stress, välbefinnande och lojalitet
IPA:s pulsundersökningar är en innovativ och tidsbesparande lösning som mäter stress, välbefinnande och medarbetarlojalitet i din organisation. Med vår användarvänliga och avancerade plattform får du ovärderliga insikter om dina medarbetares välbefinnande.

Företag med högt engagemang levererar 17% högre produktivitet. Det är ett plus på både det ekonomiska och sociala.

Ladda ner IPA Pulsmätningar

Kontakta IPA Nordic: