Kontakta IPA Nordic

LÅT OSS HJÄLPA DIG

Välkommen att boka ett kostnadsfritt och icke-bindande onlinemöte med en av våra konsulter. Vi visar dig gärna hur IPA 360°-plattformen kan göra din vardag enklare och ge dig en tydlig översikt över dina medarbetardata, så att du får mer tid att fokusera på dina medarbetare.

  • Skapa en stark talangplattform
    Bygg er egen kandidatdatabas med ledande integrerade system och dra nytta av mer än 20 års erfarenhet av HR-processer.
  • Effektivisera HR med automatisering
    Få en plattform som förenar och effektiviserar er talangresa så att ni kan hantera allt centralt och upprätthålla hög kvalitet.
  • Skala för framtidens utmaningar
    Lita på datadriven, framtidssäker teknik som stärker dina medarbetare och anpassar sig till dina affärsbehov.

Vårt hjärta klappar för HR

IPA Nordic är ett kraftfullt HR- och People Management-system byggt av HR-specialister med erfarenhet från många olika branscher och företagsstorlekar. Dessutom har vi erfarenhet av HR inom både offentlig och privat sektor på lokal, nationell och global nivå. Vi har utvecklat ett HR-system som ger glada, friska och effektiva medarbetare och företag.

Vi har arbetat med rekrytering i många år

Flemming Olsen har förverkligat sin dröm om att utveckla den bästa rekryteringsplattformen och har ägnat över 30 år åt att forska i personlighetsanalys.

Resultatet är ett enkelt och superanvändarvänligt system som uppfattas som innovativt och värdeskapande. Många av våra kunder har varit med oss från allra första början. IPA är den perfekta lösningen oavsett om du är ett företag som arbetar målmedvetet med att hantera dina HR-uppgifter – eller om du är rekryteringskonsult.

Vi arbetar med partners

Om du vill starta din egen HR-konsultverksamhet eller bygga vidare på den, är IPA 360°-plattformen och IPA-analyserna rätt ställe att börja på. Du bygger på det högsta betyget i en personlighetsbedömning som utvecklats i Norden och du välkomnas in i ett professionellt nätverk.

kontakta oss för att samarbeta med IPA

”IPA är perfekt för alla Business Buddys i Danmark. Det ger stort värde för affärskonsulter och för kunder”

Mikael Have, Business Buddy