HR Föreläsningar

HR Föreläsningar

HR har genomgått stora förändringar, från att ha varit en rent administrativ avdelning för rekrytering och hantering av personalfrågor till att bli en komplett strategisk affärspartner.

Nu förväntas HR jonglera med administrativa uppgifter samtidigt som organisationen ska utvecklas för att möta framtida behov. HR måste också bidra till att förbättra resultatet och behålla och attrahera de bästa talangerna. För att hjälpa till har vi utvecklat IPA HR Föreläsningar.

Fråga oss bara

På den här sidan hittar du talare som alla kan prata om HR. Vi har gjort det enkelt för dig genom att beskriva föredraget, talaren, tiden och priset.

Du kan också klicka dig vidare till de enskilda talarna och läsa om dem där, och du är också mer än välkommen att kontakta oss.

Naturligtvis är allt helt utan förpliktelser, så om du bara behöver en snabb offert på ett namn för ett evenemang, ett pris för en av våra talare eller ett snabbt svar på om de är tillgängliga på dagen, kommer vi alltid att svara snabbt på din förfrågan. Det är enkelt och snabbt.

Mikael Abrahamsson Motiverende foredrag om Personprofiler

FÖRSTÅ STRESS OCH TA BORT DEN I SIN LINDA – SÅ HÄR GÖR DU

Mikael Abrahamsson

Stress kostar både på det ekonomiska och sociala planet. Faktum är att kostnaden för organisationen uppskattas till någonstans mellan 500-1.000 000 SEK för en stressrelaterad sjukskrivning. Föreläsningen kommer att omfatta: vad som händer i kroppen, hur stress uppstår, hur du kan mäta stress, hur du kan fånga upp den potentiella stresspatienten innan det är för sent.

Steen Wæver Poulsen Motiverende foredrag om Personprofiler

MOTIVERANDE TAL
OM PERSONLIGA PROFILER

Mikael Abrahamsson

Välbefinnande, beteende, kultur och ledarskap beror på den personliga profil som både tar emot och sänder kommunikationen. I det här föredraget går vi igenom hur våra personliga profiler sätts samman och hur de påverkas av andra. Det här är en lättsam, pedagogisk och inte minst motiverande föreläsning om personliga profiler.

HR-Dagen

IPA Nordic och i synnerhet Steen Wæver Poulsen står också bakom en av de största HR-konferenserna i Danmark, HR-Dagen.

Kom ihåg att hålla dig uppdaterad och gå gärna med på sidan på LinkedIn så att du alltid vet vad som står på programmet.

Följ HR-DAGEN på LinkedIn