IPA HR-InSights

Datadriven HR – innovativ och värdeskapande

Fatta välgrundade beslut baserade på korrekta datainsikter

IPA HR-InSights

Massor av HR-widgets

Datadriven HR med IPA HR-InSights

IPA HR InSights är ett datadrivet HR-verktyg som använder avancerad analys från IPA Nordics HR-system, IPA Staff. Med den här produkten kan företag fatta välgrundade beslut baserade på korrekta datainsikter som optimerar HR-processer och förbättrar medarbetarupplevelsen.

Genom att kombinera omfattande dataanalyser med intuitiva rapporter hjälper IPA HR InSights organisationer att utveckla ett strategiskt tillvägagångssätt för datadriven HR som säkerställer en mer effektiv och målinriktad personalhantering.

ANVÄND DEN HUR DU VILL

IPA HR-InSights erbjuder ett brett utbud av widgets som du kan arrangera precis som du vill. Med dessa widgets kan du anpassa din dashboard med de data och insikter som är viktigast för dig, från personalomsättning till födelsedagar och generationsuppdelningar. Den flexibla inställningen gör det enkelt att anpassa och omorganisera din översikt så att du alltid har den mest relevanta informationen till hands.

Organisationsschema

IPA HR-InSights bygger automatiskt upp ett organisationsschema baserat på data från IPA Staff. Detta datadrivna verktyg visualiserar företagets struktur i realtid, vilket gör det lättare att få en överblick över hierarkier, rapporteringsvägar och organisationsförändringar. Genom att automatisera denna process säkerställer IPA HR-InSights att organisationsschemat alltid är uppdaterat och återspeglar den aktuella sammansättningen av anställda och avdelningar.

Generatorer

IPA HR-InSights genererar automatiskt en översikt med fokus på generationer, vilket gör generationshanteringen enklare. Genom att visualisera fördelningen av olika generationer i företaget ger verktyget ledningen en tydlig bild av åldersmönster och dynamik. Det gör det lättare att anpassa ledningsstrategier och se till att varje generation leds och motiveras på det mest effektiva sättet. Diagrammet uppdateras automatiskt, så att cheferna alltid har aktuell information som stöd i sitt arbete med generationsledarskap.

Födelsedagar och jubileer

Med IPA HR-InSights missar du aldrig en födelsedag eller ett jubileum. Verktyget håller automatiskt reda på viktiga datum som medarbetarnas födelsedagar och jubileer och ger dig påminnelser i god tid. Det gör det enkelt för ledningen att uppmärksamma och fira medarbetarnas milstolpar, vilket stärker arbetsmiljön och ökar medarbetarnöjdheten. Med IPA HR-InSights kan du se till att inga viktiga ögonblick går obemärkta förbi.

Personalomsättning

Med IPA HR-InSights kan du säkerställa att du mäter personalomsättningen på ett effektivt sätt. Verktyget ger dig exakta data och insikt i hur personalomsättningen utvecklas över tid, så att du snabbt kan identifiera trender och områden som behöver uppmärksammas. Det gör det möjligt för ledningen att fatta välgrundade beslut och implementera strategier som minskar onödig personalomsättning och behåller värdefulla talanger inom organisationen.

Kontakta IPA Nordic